- hirdetés -

A felnőtt női kézicsapatnak esélye sem volt a listavezető otthonában.
Csömör – Orosházi Stílus SZK 36 – 18 (21 – 9)
NB I/B-s női bajnoki kézilabda mérkőzés, Csömör, 150 néző
Vezette: Halász, dr. Kovács

Orosháza: PÁCZ – Kovács B. 1, Kránitz A. 2, Domokos 5, Kránitz O., Kovács Zs. 3, Antal 2. Csere: Dávid (kapus) Huszka, Héjjas 1, Draxler D. 2, Krivik 1, Körmendi, Busi 1.
Edző: Tatai Tamás

Az ellenfél legjobb dobói: Tóth 11, Mezei 10.
Kiállítások: 2 perc ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/3 ill. 2/2.
A női kézicsapat ezúttal a listavezető otthonába látogatott. Fazekas Zsuzsa betegsége miatt nem játszhatott a mieinknél.
Jól kezdtek a lányok, pár perc elteltével 3-1-re vezettünk. Úgy tűnt, minden rendben megy, ám egyszerre csak érthetetlen módon elkezdtünk kapkodni. Sok volt a rossz passz és az eladott labda, amiből a csömöriek lerohantak minket és fokozatosan elhúztak. A pályán egyedül a kapuban álló Pácz Viktória mutatott értékelhető teljesítményt. A védekezésünk is gyengélkedett, de a támadás, a kapu előtti játék és a helyzet kihasználás nagyon gyenge volt.
A második félidőben lekopírozták a lányok az első etapot. 5 perc alatt gyorsan lőttünk 4 gólt, de itt el is fogyott a lendület. Újra jöttek a hibák, ami megbosszulta magát. A lövők nagyon bizonytalanok voltak, az ellenfél jól csapdázott, és az így szerzett labdákból következett a lerohanás. Ha Pácz nem véd kimagaslóan, akkor a mostaninál is nagyobb vereség lett volna.
Szétesett volt a csapat, egyszerűen nem volt vezér, aki felvállalta az egy-egy elleni játékot. A most felépült játékosoknál (Busi Viven, Kovács Zsuzsa) pedig érződött a meccshiány, így nem tudtak érdemben mit hozzátenni a játékhoz.
Tatai Tamás: – Sok sérültje ellenére nem tudtuk megállítani a listavezetőt. A játékvezetésről mindet elmond, hogy a csömöriek hazai pályán 1 kiállítással játszották végig a meccset, amit egy szabálytalan cseréért kaptak.

Csömör – Orosházi Stílus Szk 26 – 36 (12 – 17)
NB I/B-s női ifjúsági bajnoki kézilabda mérkőzés

Az ifjúsági csapat fegyelmezetten, nagyon harcosan játszott, és megérdemelten győzött. Szabó Délia, Kiss Anett mezőnyben, míg Fehér Kata és Száva Ági a kapuban remekelt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.