- hirdetés -

A Rákóczi Vasas hazai pályán kínos vereséget szenvedett a Csabacsűd csapatától.
Orosháza Rákóczi Vasas – Csabacsűd SE 0 – 1 ( 0 – 1 )
Megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés, Rákóczitelep, 100 néző.
Vezette: Benyovszki Z. ( Sárközi, Juhász L.)

Rákóczi: Lévai – Debreceni, Dávid, Ludányi, Papp L. (Lövei, 70. perc) – Bozsóki, Boros, Kánya (Gulyás, 59. perc), Lovas A. (Vidákovics 70. perc) – Hrabovszki, Lovas T.
Edző: Polyák László

Csabacsűd: Nagy – Filyó (Sonkoly 91. perc), Brlázs, Kis M., Gombár – Varga, Szilágyi D., Borgulya, Sajben – Szilágyi B. (Sovány 75 .perc), Cseke
Játékosedző: Brlázs Gábor
Az utóbbi két fordulóban győztesen szereplő Rákóczi hazai pályán fogadta az alsó régióban szereplő Csabacsűd együttesét. Az esőben lejátszott mérkőzésen a Rákóczi közönsége nem ismert a kedvencekre. Pontatlan átadások, zéró kreativitás jellemezte a hazaiak játékát.
A 12. percben megszerezte a vezetést a fegyelmezetten játszó Csabacsűd. Filyó bal oldali beadását Cseke lőtte a kapu jobb alsó sarkába (0-1)
A bekapott gól után mezőnyfölénybe került a Rákóczi, de a félidő végéig nem jutott helyzetig.

A pirosban játszó Rákóczi rossz napot fogott ki (Fotó: Melega Krisztián)
A második játékrészben a hazaiak mezőnyfölénye továbbra is meddőnek bizonyult. Az idő múlásával több kockázatot vállaltunk, melynek következtében újabb gólt szerezhetett volna a Csabacsűd, de a 89. percben Borgulya elhibázta helyzetét. A 90. percben védett először a vendégek kapusa. Lovas T. 16 méterről leadott lövését fogta Nagy Zoltán.
A Rákóczi mai játékával lerombolta azt, amit az elmúlt két héten felépített.
Polyák László: – A kemény, rossz talajú pályán nem játszottunk jól, egymást múlták alul játékosaim. Az ellenfél jobban küzdött, aminek ez lett a vége.
A Rákóczi Vasas október 23-án Mezőberénybe látogat. A mérkőzés kezdési ideje: 14.30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.