- hirdetés -

Két országos partysorozat érkezik ezen a hétvégén Orosházára. Pénteken az R’n’B, míg szombaton a modern tánczenék és a dance legismertebbjei dübörögnek a hangfalakból.
Október 15-én pénteken a Peaches and Cream partysorozat újra Orosházára látogat. A nyári szabadtéri Lucifer Music Fesztiválról  sokaknak már ismerős lehet Mc Papa Jo és Dj Luigi, akik igazi forró hangulatot teremtettek.
Ezen az éjjelen a csapathoz szintén a Peaches and Cream részéről Dj Base is csatlakozik, így a Lucifer nagytermében 100%-ban R’n’B dübörög majd. A 2007. március 10-én startoló sorozat mai bulija egészen pontosan a 298-ik a sorban. Ha valaki inkább a közelmúlt modern tánczenéire szeretne pörögni, akkor azt a kisteremben megteheti, ugyanis Dj Guli a legfrissebb lemezeivel készül.
httpv://www.youtube.com/watch?v=qbJrpjiydSM
A Jack & Coke kaszinóasztalokon az akciós Jack Daniel’s mellé kapott kuponokkal lehet játszani black jacket és kockajátékot. Aki szerencsés, az elviheti a cég promóciós ajándékait a hostessektől és hostesslányoktól.
2010.október 15. péntek: Peaches and Cream | Mc Papa Jo, Dj Luigi, Dj Base, Dj Guli
Jack Daniel’s akció, hostesslányok, ajándékok, blackjack és kockajáték kaszinóasztalok a játék-kuponokhoz.
belépő: 800 Ft

Másnap, 16-án szombaton – a péntekihez hasonlóan – szintén egy országos partysorozat (I Love Disco) bulijába csöppenhet a Lucifer közönsége. A stílus természetesen teljesen más, hiszen Spigiboy a modern tánczenéket és a dance műfaj legismertebbjeit játssza majd. A belépés ezen a napon a már megszokott módon 23 óráig ingyenes! A party házigazdája Dj Ory.
2010.október 16. szombat: I Love Disco | sztárvendég:Spigiboy, házigazda:Dj Ory
Jose Cuervo Tequila akció 4cl: 300 Ft
belépő: 23 óráig ingyenes, utána 400 Ft

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.