- hirdetés -

A serdülő bajnokságban hazai pályán magabiztosan gyűjtötte be a pontokat a Stílus csapata.
Orosházi Stílus SZK – Gyula SE 26 – 14 (12 – 5)
Országos Nyílt Serdülő Bajnokság V. forduló. Orosháza, Táncsics Sportcsarnok
Vezette: Bodóczi, Kovács

Orosházi Stílus: KOMÁROMI (kapus), HEGYI 9, Tóth 4, Dancsó 4, Farkas 3, Czető 1, Magó, Csere: Bella (kapus), Szokolay 3, Molnár 2, Czombos, Kecskeméti, Kránitz, Horváth
Kiállítások: 8 perc, ill. 6 perc Hétméteresek: 7/7, ill. 6/4
A hazai csapat nyugodtan, a fiatal vendégcsapat pedig szemmel láthatóan idegesen kezdte a találkozót. A meccs első gólja hetesből született a második percben. Erre még érkezett válasz gyulai részről, ezután azonban beindult az orosházi együttes. A gyulaiak vagy a kapu fölé lőtték a labdát, vagy Komáromi Niki hárította a lövéseket. A nyolcadik percben a vendégcsapat edzője időt kért, az eredményjelző ekkor már 4-1-et mutatott. Az időkérés inkább a hazai lányokat rázta fel, mert ezután percenként voltak eredményesek, vagy hetesből vagy támadásból. Czető Kata 3, Magó Anna 2 hetest harcolt ki 10 perc alatt. A gyorslábú balkezes szélső Hegyi Vivien remekül indult, és egymás után lőtte a gólokat. A lányok jó védekezése, a remekül védő kapussal együtt csak 5 gólt engedélyezett a vendégeknek. A félidőben 12 – 5 állt az eredményjelzőn.
A félidei eredmény lehetőséget adott Varsandán József edzőnek, hogy a második játékrészben kulcsjátékosait pihentesse. A továbbra is lelkesen játszó hazai csapat növelte az előnyét, az egyre fáradó gyulaiaknak pedig minden gólért keményen meg kellett küzdeniük. A nagy kedvel játszó Hegyi Vivien 9 gólig jutott, így ezen a meccsen ő volt a legeredményesebb játékos.
Varsandán József: – A meccs lehetőséget adott a játék és a játékosok variálására. Bár volt több technikai hiba, de jót játszottak a lányok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.