- hirdetés -

Október első napján újra egy olyan sztárvendég lép fel Orosházán, aki a modern elektronikus tánczenei körökben külföldön sem ismeretlen – négy évvel ezelőtt első magyarként került fel a világ legrangosabb DJ listájára, a brit DJ MAG Top250-ébe.
Andro, akit 2005, majd 2006 legjobb hazai producerének, és az év hazai felfedezettjének választották, utoljára 2009 szilveszterén járt a Luciferben. Sasha, John Digweed, Deep Dish, Satoshi Tomiie, Paul van Dyk, Anthony Pappa, Nick Warren – csak néhány név a világ legnagyobbjai közül, akik már játszották Andro szerzeményeit, most viszont a Lucifer közönsége pöröghet rájuk reggelig.
A nagyterem házigazdája Dj Kohary, a kisteremé pedig Dj Dandee. Egy különleges akció keretében minden whisky mellé Classic strong Bomba Cola jár ajándékba.
2010.10.01. péntek
sztárvendég: ANDRO, házigazda: Dj Kohary, kisterem: Dj Dandee
akció: minden whisky mellé ajndék Classic strong Bomba Cola!
belépő: 800-Ft

Október 2-án szombaton a pult mögé a Békésbuli lemezlovasa, Dj Fenyvesi áll majd, aki egészen reggelig pörgeti a lemezeket a Lucifer közönségének. Érdemes már korán érkezni, hiszen ezen a napon 23 óráig ingyenes a belépés.
2010.10.02. szombat
Békésbuli Party, házigazda: Dj Fenyvesi
akció: „kóstold meg az új ízt!” Suhancos akció 4cl: 300Ft
belépő: 23 óráig ingyenes! 23 óra után 400-Ft
Infók,programok,partyfotók: http://luciferpub.hu/
Lucifer a Facebookon: http://www.facebook.com/luciferpub/
LuciferPub, Orosháza, Táncsics Mihály u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.