- hirdetés -

Új polgármestert és képviselőket választunk október 3-án. Vasárnap reggeltől folyamatosan hírt adunk az eseményekről online közvetítésünkben.
A tavaszi parlamenti választásokat már közvetítettük, ami nagy sikert aratott. Ezért az orosháziakat most is azonnali és friss információhoz juttatjuk a választás napján.

Vasárnap döntünk (Fotó: Rosta Tibor)
Az OrosCafé.hu a kampánycsendre való tekintettel október 2-án 24.00 órakor minden politikai tartalmú írást levesz a címlapról, és ezzel egyidőben felfüggeszti az írásokhoz való hozzászólási lehetőséget is. A korábbi politikai írások továbbra is olvashatók lesznek. A kampánycsend alatt egyik párt és szervezet közleményét és híranyagát sem közöljük, kizárólag a helyi választási bizottság közleményeit jelentetjük meg.
Stábunk vasárnap egész nap figyelemmel követi az eseményeket, megszólaltatjuk a választókat és körképet adunk, hogyan zajlik Orosházán a választás. A kampánycsend feloldásakor, 19 órától újra élesedik a hozzászólási rendszer, és ezzel egy időben elindítjuk választási online közvetítésünket.
Jelen leszünk a pártok kampányközpontjaiban, mind a három polgármesterjelöltet megszólaltatjuk, értékelésre kérjük, amiket videón publikálunk. Emellett fotókkal illusztráljuk a kampányirodai hangulatot és folyamatosan frissülő táblázatokon mutatjuk a szavazás pillanatnyi állását.

Ezzel egy időben a városi televízióban is bővítjük a híradó helyén jelentkező választási hírek tartalmát. A tervek szerint megmutatjuk, hogyan szavaztak a polgármester-jelöltek, milyen eredménnyel lennének elégedettek, hogyan értékelik az első híreket, és első szavazókat is kamera-végre kapunk.

Véleményezz a Twitteren

Ha fent vagy a Twitteren, akkor vasárnap ott is leírhatod véleményed, meglátásod. Az online közvetítés tetején fut majd az OrosCafé Twitter fala, és ha az üzenetedbe beírod hogy #oroscafe akkor megjelenik csiriped az oldalon. Emellett mi is folyamatosan küldjük majd a 140 karakteres rövid üzeneteket a helyszínekről.
Október 3-án tehát otthonodba visszük a friss híreket, zacc nélkül! Nálunk időben megtudhatod, ki lesz Orosháza új polgármestere és kik jutnak be a képviselő-testületbe.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.