- hirdetés -

Szétnéztem a különböző statisztikáinkban, és bár tudjuk, hogy az átlag főként elméletben létezik, azért én megpróbálom elétek tárni, hogy kb. milyen is egy OrosCafé-felhasználó. Így olvastok ti.
Az OrosCafé.hu jelen írásban részletezett felhasználóját hívjuk csak X-nek, hogy biztosan senki ne ismerhessen magára. Kivéve persze néhány Xéniát, merthogy X egy 25-34 év közti orosházi lány. Számítógépén Windows operációs rendszer fut, az OrosCafét pedig legszívesebben Firefox böngészőben nyitja meg.
Ha már megnyitja, akkor marad is egy kicsit: egy nyári napon 4 perc 24 másodpercig. Ennyi idő alatt 4.58 cikket és/vagy galériát nyit meg. Kedvencei a galériák: közéletiből picivel többet néz meg, de rögtön ezek után a bulifotókra kattint át. Főleg a közéleti cikkeink érdeklik, de nem hagyná ki a balesetes/jégviharos írásainkat sem.
Ja, és X-nek van egy cseppet sem elhanyagolható tulajdonsága: tömegével jelentkezik nálunk. A legfrissebb népességi adatok szerint Orosházán 31 816 ember él. Az OrosCafén az idei nyár kezdete óta közel 35 194 felhasználó járt, akiknek elsöprő része naponta (többször) is visszatért a legfrissebb hírekért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.