- hirdetés -

Hétfőn kezdetét vette a városi napközis tábor. Mintegy kilencven gyermeknek biztosítanak tartalmas kikapcsolódást négy héten át.
Tavaly is sokan jelentkeztek, de idén még többen a városi napközis táborba. Sok gyereknek ugyanis ez az egyetlen kikapcsolódási lehetősége egész nyáron. Nagy segítség ez a szülőknek is, hiszen nem mindenki tud felügyeletet biztosítani csemetéjének a vakáció idején. A tábor székhelye ezúttal a József Attila iskolában van, a gyerekek minden reggel itt gyűlnek össze.

Tűzoltó leszek... (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit
Kisné Bor Emília főigazgató-helyettes kiemelte: örömteli, hogy mintegy kilencven gyermek jelentkezett a város általános iskoláiból a táborba. Sokan vannak azok is, akik tavaly is részt vettek, ez is jelzi, hogy jól érezték magukat. Majd kívánta, hogy most se legyen ez másképp.
Pántya Orsolya és Rajkiné Hichsi Mária szervezőktől megtudtuk, idén is nagy izgalommal és lelkesedéssel készültek a tábor megtartására. Igyekeztek a gyerekek érdeklődésének megfelelő programokat szervezni, hogy azok tartalmasak és izgalmasak legyenek. Ellátogatnak többek közt a tűzoltóságra, a mentőállomásra, illetve a rendőrségre, lesz kutyabemutató, kézműves foglalkozás, sportvetélkedő, programok az egészséges életmód jegyében, Lénárt „Léna” Ferenc tart élménybeszámolót, és természetesen rengeteget játszanak majd, valamint strandolnak Gyopárosfürdőn.
A szervezők kiemelték, sokat köszönhetnek az önkormányzatnak és a támogatóknak, hiszen nélkülük nem tudták volna megszervezni a tábort.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.