- hirdetés -

Komoly munka vár július közepétől az OFKSE csapatára, szeptember elején indul az NB I-es férfi kézilabda bajnokság.
Július 12-én kezdi meg a felkészülést az NB I-es szezonra az Orosházi FKSE felnőtt csapata. Az edzések mellett edzőtáborok és felkészülési tornák szerepelnek a menetrendben.
A klubtól megtudtuk, hogy a felkészülés harmadik hetében Siklóson edzőtáboroznak majd, és napi három edzéssel, valamint felkészülési mérkőzésekkel tűzdelt dolgos, kemény napok elé néznek a Füzesi-tanítványok. Nem lesz könnyű hét, hiszen a termi- és futómunka mellett a szintén NB I-es tagságot nyert Pécs csapatával többször is megmérkőznek.
Hazaérkezve sem lankad a tempó, elkezdődnek a felkészülési tornák is. Augusztus második hetében edzőmérkőzést játszik az OFKSE a Kecskemét vagy a Mezőkövesd szintén NB I-es gárdájával. Augusztus 14-15-én a csapat hazai rendezésű, nemzetközi tornán szerepel. A megmérettetésen magyar, szerb és román, szintén a legmagasabb osztályban szereplő gárdák lépnek az orosházi publikum elé. Az ezt követő hétvégén csapatunk Csurgóra utazik, és augusztus 20-21-én egy nemzetközi felkészülési megmérettetésen játszik, melyen horvát és magyar csapatok vesznek részt.
Az NB I-es férfi kézilabda bajnokság szeptember elején kezdődik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.