- hirdetés -

Különlegesre, mondhatni extrémre sikeredett az utolsó tanítási nap a Czina iskolában. A diákok extrém sportnappal búcsúztak a tanévtől.
Bár reggel úgy tűnt az időjárás nem ad lehetőséget az extrém sportok és eszközök kipróbálására, aztán szerencsére mégsem lett így. Zsofenszki Gábor vállalkozó dacolva a széllel 7 órakor kezdte meg az extrém sportszerek felállítását az iskola udvarán. A gyerekek már izgatottan várták mikor próbálhatják ki a különlegességeket, azonban egy kicsit még várniuk kellett.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Fi3hEVLHiKw&feature=player_embedded
A program ugyanis az iskola körbefutásával kezdődött, majd ötfős csapatok versenyeztek egymással és sok esetben a sportszerekkel is. A rodeó bika, a felemás bicikli, az extrém karika, a százlábú igen nagy koncentrációt és ügyességet igényelt a gyerekektől és a vállalkozó kedvű felnőttektől. Közben a kisebbek remekül szórakoztak az ugrálóvárban és a trambulinon.
Nagy népszerűségnek örvendett a diákok körében az óriás jenga, a lengőteke és a gladiátor is. Amíg a gyerekek felhőtlenül szórakoztak, addig a szülők főztek, így az élményekkel teli utolsó tanítási nap egy közös szabadtéri ebéddel zárult. A program a Békés Megye Közoktatási Közalapítvány pályázati támogatásával és szülői segítséggel valósult meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.