- hirdetés -

A József Attila iskolából csaknem 70 nyolcadikos ballagott el. Június 12-én társaiktól, tanáraiktól és az épülettől is elköszöntek.
A Székhelyintézményből kaptuk az alábbi beszámolót:
„Az iskola épületét virágdíszbe öltöztették a hetedik osztályosok. A termek, a folyosón, a szép ruhába öltözött gyermekek mind azt hirdették, hogy ünnep van ma. A végzős tanulók fogadták a gyerekek és osztályfőnökeik búcsúzó jókívánságait, a tarisznyákat és a virágokat. Majd megszólalt az iskola kolompja, s miközben az éneklő diákok bejárták az épület ódon folyosóit, visszaemlékeztek az itt töltött nyolc évre.
A ballagási műsor 10 órakor kezdődött a Petőfi Művelődési Központ színházteremében. A három végzős osztály elköszönt az intézménytől, tanáraiktól, osztályfőnökeiktől, diáktársaiktól. Megköszönték pedagógusaiknak, szüleiknek, nagyszüleiknek azt a sok segítséget, melyet hosszú évek során kaptak tőlük, s mellyel most új fejezetet nyithatnak életükben. Zárásként minden ballagó diák együtt énekelte Máté Péter: Egyszer véget ér című dalát a színpadon, s érzéseiket elárulta csillogó szemük, kipirult arcuk.”

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.