- hirdetés -

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a kézilabda öregfiúk emléktornát. Négy csapat játszott az Eötvös-csarnokban, az orosháziak nyertek.
Szombaton az Eötvös-csarnok adott otthont a XI. Tóth Tamás Kézilabda Emléktornának. Négy csapat vett részt a megmérettetésen, az orosháziak mellett Újkígyós, Szarvas és Mezőtúr együttesei indultak. Eredetileg márciusra tervezték a tornát, a csarnok felújítása miatt tették át júniusra – mondta el az OrosCafé.hu-nak Szöllősi Béla szervező. Hozzátette: eredményes és sérülésmentes volt a négycsapatos megmérettetés.
Tóth Tamásra emlékezve a következő gondolatokat fogalmazta meg Szöllősi Béla:
„Tamás barátomról annyit, hogy egy polihisztor volt. A női és férfi szakágban egyaránt dolgozott, játékos, edző, szakosztályvezető, tehát egy mindenes volt. 41 éves korában halt meg, egy nagyon-nagyon jó embert veszítettünk el. Ha róla beszélek, csak jókat tudok mondani. Azt hiszem, kevés ilyen ember van. Sajnos elveszítettük.”
A szombati tornán orosházi győzelem született – tudtuk meg Benkő József szervezőtől. A második helyet az újkígyósiak szerezték meg, harmadik a Mezőtőr, negyedik a Szarvas csapata lett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.