- hirdetés -

A hét egyetlen Lucifer bulija június 4-én pénteken 22 órától indul. Ezen az éjjelen egy újabb országos partysorozat érkezik, ami a My Sweet Night Party 2.0 nevet is kaphatná.
Ugyanaz a szervezőgárda hozza el a rendezvényt Orosházára, mint a telt házas áprilisi bulit. Az akkori „Mindent a szemnek, semmit a kéznek” szlogen itt már nem is biztos, hogy érvényes lesz, hiszen a klub egész területén felállított sok-sok színpad testközelbe hozza a gogo táncos lányokat és fiúkat.
A Night Club Party nevéhez méltóan, a Luciferbe költözik az amerikai lokálok és bárok hangulata, de ha csak a zenéért jön valaki, akkor sem fog csalódni: a pult mögött ezúttal is a My Sweet Night Party két dj-je: Erős Attila és Spigiboy lesz.

A buli éjjelén 23 órától – 01 óráig akár egy igazi, 20 személyes luxuslimuzinnal is érkezhet bárki a Night Club Partyra. A telefonhívást a vendég, a fuvart a Lucifer állja! A limuzin a 06/30 589-78-76-os telefonszámon már most is előrendelhető. Nem kell hozzá 20 fős baráti társaság, akár már 2-3 vendégért is elhajózik a luxusautó Orosházán.
2010. június 4. péntek: My Sweet Night 2.0 – Night Club Party
Sztárvendégek: Erős Attila & Spigiboy, házigazda Dj Kohary
Belépő hölgyeknek 1000 Ft, uraknak 1200 Ft
infók, programok,partyfotók: http://luciferpub.hu/
LuciferPub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.