- hirdetés -

Egy 5 éves felmérésbe botlottunk a neten, miszerint a legtöbben az orosházi libamájreklámra emlékeznek a konzervekkel. Csakhogy a filmet nem találjuk, pedig kerestük. Ha elküldöd, vagy megmondod hol van  – stílszerűen – libamájat nyerhetsz érte.
A középkorban játszódó libamájpástétom-reklám a ’80-as évek legemlékezetesebb hirdetése, derült ki a Menedzsment Fórum tesztjéből, amelyet még 2005-ben 5500-an töltöttek ki. „Olvasóink 84 százaléka jól válaszolt a zörgő bádogpáncélt viselő lovagra vonatkozó kérdésünkre, aki a királylány helyett a hálóteremben nagy tételben felhalmozott konzerveket öleli magához” – olvasható a Menedzser Fórum oldalán.
A felmérés régi, de saját ismeretségi körünkben a napokban mi is végeztünk egy gyors tesztet: a 30 évnél idősebbek kapásból tudták, mi volt a reklámban. A fiatalabbaknál már volt némi zavar, vagy egyáltalán nem értették miről beszélünk, csak nagyokat pislogtak.
Mi is kerestük a neten sok helyen a fent említett régi reklámot, de sehol nem találtuk. Ha valakinek megvan, vagy tudja, hol lelhető fel, írja meg mailen az info@oroscafe.hu címre. Az első olvasónak, aki érdemben segít a film felkutatásában, az OrosCafé.hu – stílszerűen – prémium minőségű libamájkonzerveket ad cserébe. Ennek feltétele, hogy a mailben legyen név, cím és telefonszám, hogy eljuttassuk a jól megérdemelt csemegét.
Addig, amíg rálelünk a régi filmre, álljon itt a június 4-6 között megrendezendő II. Libamájfesztivál vírusfilmje, mely 25 évvel későbbre visz minket. A lovag újra csörtet az erdőben, a királylány pedig…
httpv://www.youtube.com/watch?v=dSObtVdKPPw&feature=player_embedded

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.