- hirdetés -

Az utolsó előtti fordulóra kerül sor a hétvégén az NB III-as labdarúgó bajnokság Alföld csoportjában. Csapatunk az elmúlt fordulóban értékes pontokat hullajtott Gyulán, így lecsúszott a dobogó tetejéről.
Szombaton 17 órakor a sereghajtó Battonya látogat a Mátrai Sándor stadionba. A vendégek egy héttel ezelőtt hazai környezetben szenvedtek 3:1-es vereséget a Százhalombattától.
Az OFC a mostoha időjárás ellenére kemény munkával készült a szombati mérkőzésre. Csak a győzelem lehet elfogadható eredmény a csapat számára, ugyanis a listavezető szolnoki csapat szabadnapját tölti és győzelem esetén ismét visszavennénk a vezetést a tabellán.
A keretben Lupsa Ionel, Bordás Sándor és Varga Ferenc hosszabb ideje sérültek, a csapat többi tagja Kvasznovszky József edző rendelkezésére áll. A mérkőzést a Csongrád megyei Bánáthy János vezeti, asszisztensek: Török Sándor és Hegyesi Gábor.
Az Orosháza FC vezetősége értesíti a szurkolókat, hogy – a Kecskemét elleni mérkőzéshez hasonlóan- ezúttal is díjtalan lesz a belépés a mérkőzésre.
A tabella élcsoportja:
1. Szolnoki Spartacus (23 mérkőzés) 43 pont
2. Orosháza FC (22 mérkőzés) 41 pont
3. ESMTK (22 mérkőzés) 40 pont
4. KTE II. (22 mérkőzés) 38 pont

13. Battonya (22 mérkőzés) 19 pont
A hétvégi párosítás (A feljutást érintő mérkőzések):
Százhalombatta – ESMTK
Soroksár – KTE II.
OFC – Battonya
Szolnok szabadnapos

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.