- hirdetés -

Az idegenbeli döntetlen nem jött jól focistáinknak.
Várfürdő Gyulai Termál FC – Orosháza FC 1 – 1  ( 1 – 1 )
NB III – as bajnoki labdarúgó mérkőzés. Gyula, 300  néző. Vezette: Gera F. ( Lászlai, ifj.Tóth)
Gyula: Harman – Bagi (Valentényi 87. perc), Bálint ( Bozsó 75. perc ), Brlázs, Okos – Balogh, Bíró, Rostás, Szenti – Lázok, Mogyoróssy
Edző: Szentléleki Béla

Orosháza: Molnár – Szűcs, Futaki, Balogh M., Szabó N. – Retek, Baranyai ( Pálinkó 84. perc), Kerepeczki, Pardi ( Gácsi 57. perc) – Juhász N. ( Buza 46. perc), Szabó T.
Edző: Kvasznovszky József

Szerdán Gyomaendrődön 2-2 –es döntetlennel elbúcsúzott  az OFC  a Magyar Kupa további küzdelmeitől, így kizárólag a bajnokság hajrájára koncentrálhatott csapatunk. A kiesés ellen küzdő gyulaiak ellenében az Orosháza ígérkezett esélyesebbnek, de megyei rangadó lévén, nem mehetett csapatunk biztosra. Sajnos beigazolódott a tamáskodók tábora, nem tudta az esélyesség terhét elviselni csapatunk és fájó pontokat hagyott Gyulán.
A 18. percben orosházi támadások közepette váratlanul vezetést szerzett a Gyula. Rostás Péter egy kényszerítő után 14 méterről talált Molnár kapujába, ezzel vezetést szerzett a hazai csapat. (1-0)
A 30. percben a kitörő Szabó Norbert ellen szabálytalankodott a hazaiak kapusa, 11-es. (Az esetnél elmaradt a lap!) A megítélt büntetőt Kerepeczki olyan erővel lőtte, hogy a labda Haman kapus kezéről a hálóba perdült (1–1)
A második félidőben az OFC mindent elkövetett a győzelem megszerzéséért, de gólt nem sikerült elérni, ezért elmaradt a győzelem. Tragédia nem történt, csak egyszerűsödött a „matematika”. Innentől már több pontot nem veszíthet csapatunk, a hátralevő két mérkőzést meg kell nyernünk.
Kvasznovszky József: – Ideges hangulatú mérkőzésen vereséggel felérő döntetlent játszottunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.