- hirdetés -

Egészségdélutánt tartottak a József Attila iskolában. A rendezvényre a diákok mellett a szülőket és nagyszülőket is várták.
A rendezvény egy programsorozat része, melyet az iskola fennállásának 115. évfordulója alkalmából indítottak útjára még tavaly szeptemberben. A délután folyamán a mozgás mellett az egészséges táplálkozásról tudhattak meg még többet a gyerekek.
Különböző étel- és teakóstolók, valamint sportbemutatók várták a diákokat, szüleiket pedig vérnyomás, testzsír, testsúly és vércukormérés. A gyerekek nagyon élvezték a délutánt, mert kötetlen formában tanulhattak és gyarapíthatták tudásukat az egészséges életmódról. Az iskola a mindennapokban is igyekszik mindent megtenni, hogy a tanulókban tudatosuljon az, mennyire fontos egészségük megóvása.

Rendszeres mozgás, helyes étkezés

Verasztó Flóra Gabriella sokat tesz azért, hogy egészségesen éljen. Rendszeresen sportol, teniszezik és odafigyel arra, hogy mit eszik. Ebben a családja is támogatja, hiszen otthon is egészséges ételek kerülnek az asztalra. Mint mondta, nagyon tetszett számára a sok sportbemutató.
Búzás Dávid is jól érezte magát a rendezvényen, véleménye szerint sok érdekes program volt és megtanulta, hogy a mindennapok folyamán többet kellene mozognia és több gyümölcsöt, zöldséget ennie.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.