- hirdetés -

Május 7-én, péntek éjjel Lajsz András, guinness rekorder mester bartender teszi tiszteletét a Luciferben.
A hazai mixer társadalom legismertebb alakja 2004. júniusa óta tart egy különleges rekordot: 45 perc 58 másodperc alatt pontosan 204 db különböző longdrinket készített el, ezzel megdöntve egy máltai kollégája 80 koktélos rekordját. 2005-ben megkapta az Év gasztronómusa címet, 2006-ban pedig felvette sorai közé A fehérasztal lovagrend – ezzel a Parlament kupola termében ütötték lovaggá.

Lajsz András ezen kívül a Magyar mixer szövetség alapító tagja, a Magyar nemzeti gasztronómiai szövetség elnökségi tagja és a Mixer bizottság elnöke.
Hazai és nemzetközi mixerversenyeken szerzett díjait, különdíjait szinte lehetetlen egy rövid cikkben felsorolni, a szingapúri világbajnokságon elért 3. helyezése viszont mind közül kiemelkedik.
Érthető tehát, hogy ez az éjszaka nem csak a zenéről szól majd hanem az koktélokról is, hiszen egy exkluzív akció keretében az összes Lajsz-koktél egységesen 800 Ft-ba kerül, amit a mester természetesen saját kezűleg mixel.
Ha valaki egy olyan különleges és egzotikus koktélra vágyik, amit eddig csak filmeken vagy drága koktélbárokban látott, az most személyesen a világ egyik legjobb mixerétől kérheti.
A Lucifer péntek éjjel ismét két teremmel várja vendégeit. A nagyteremben a legfrissebb elektronikus tánczenék, a kisteremben a legismertebb slágerek szólnak.
2010. május 7. péntek
sztárvendég Lajsz András, nagyterem resident: Dj Kohary, kisterem: Dj Guli.
belépő 800Ft

Infók, programok, partyfotók: http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.