- hirdetés -

Április 30-án pénteken, Orosháza legnagyobb szabadtéri rendezvénye (fáklyás felvonulás, utcabál) után már javában tart majd a Lucifer Bomba megapartyja.
Ezen az éjszakán az energiaital akciósan 300 Ft-ért kapható. Mindkét teremben a resident Dj-k pörgetik a korongokat nyitástól zárásig: a nagyteremben Dj Kohary, a kisteremben pedig Dj Dandee. A kerthelyiség pultjánál már több mint 20 féle egzotikus koktél közül lehet választani, ami jövő héten ennek duplája is lesz, hiszen május 7-én a Lucifer vendége Lajsz András, Guinness rekorder, mester bártender lesz. A Lajsz András és segédei által elkészített különleges és egyedi koktélok egységesen 800 Ft-ért kaphatók majd.
2010.április 30. péntek
Bomba Megaparty: Dj Kohary, Dj Dandee. Bomba energiaital akció: 300Ft
belépő: 800Ft

Május 1-jén szombaton a középiskolákból ballagó diákoké a főszerep. Ezen a napon számukra egész éjjel ingyenes a belépés, amit az ajándék vip karszalaggal, vagy pedig az avatón kitűzött szalaggal plusz a hozzá felmutatott diákigazolvánnyal tudnak igénybe venni. A pult mögött Dj Kohary játssza a közelmúlt legjobbjait és persze a legfrissebb modern tánczenéket is.
2010.május 1. szombat
Ballagó buli, Dj Kohary
belépő 500Ft – ballagó diákoknak ingyenes

A kerthelyiség mindkét napon hamarabb nyit mint a tánctermek!

Infók, programok, partyfotók: http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.