- hirdetés -

Tavaly decemberben egy kisteremmel bővült, most pénteken pedig egy új kerthelyiséggel gazdagodik Orosháza legnagyobb szórakozóhelye.
A Lucifer ebből az alkalomból egy hatalmas és különleges megapartyval készül: a Rádió 1 Disco’s Hit műsorának 3 Dj-je, Soneec, Danny L és Lauer még ebben a felállásban soha nem lépett fel Orosházán.

2010 eddigi legnagyobb rendezvényére érdemes korán érkezni, hiszen a kerthelyiség 21 órától már nyitva tart. Ami még a korai érkezés mellett szól az az, hogy elkerülhető a hosszas sorban állás, valamint az éjfél előtt érkezőknek belépéskor egy ajándék welcome drink is jár. A belépő szintén kedvezményes: éjfélig 1.000-Ft. A vadonatúj teraszon a sok-sok ülőhely és asztal mellett egy hatalmas új bárpult, egy koktélpult és egy grillsütő is helyet kapott.
Hogy mi is lesz pontosan 23-a éjjelén? Topless táncoslányok a nagyteremben, tanga-show, éjfélkor tombola – mobiltelefon főnyereménnyel, jönnek a gyönyörű kékruhás Ballantine’s hostesslányok, a táncparkett legdögösebb csajainak ajándék pezsgők a resident Dj-ktől (Dj Kohary és Dj Berry), steak sütés a kertben, az éjfélig érkezőknek belépéskor ajándék welcome drink, a kertben 20 féle egzotikus koktél közül lehet választani (akár alkoholmenteset is!), promóciós Ballantine’s ajándékok.
Továbbra is 2 teremmel – 2 féle zenei stílussal. A nagyteremben a legfrissebb modern tánczenék, a kisteremben a legjobb retrózenék.
2010.április 23. péntek: Garden Opening Rádió 1 Megaparty – A Lucifer terasznyitó partyja
Sztárvendégek: A Disco’s Hit 3 Dj -je Soneec, Danny L és Lauer
Házigazdák: nagyterem Dj Kohary, kisterem Dj Berry
Akció: Ballantine’s akció egész éjjel 4cl=300-Ft
Belépő éjfélig 1.000-Ft, utána 1.200-Ft
Infók, programok, partyfotók: http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.