- hirdetés -

Ezt ígéri Vujity Tvrtko az orosháziaknak, április 14-én estére. Pokoli történetek, Angyali történetek – a megjelent könyveit idéző címekkel olyan helyszínek és sorsok válnak ismertté, amelyek semmiképpen sem mondhatók szokványosnak.
– Az orosházi közönség egy olyan estére számítson, amit nem fog elfelejteni– ígéri a műsorvezető-riporter. – Lesznek könnyek és örömkönnyek, mély gondolatok és harsány nevetések. Aki eljön, nem bánja meg, ígérem! Van egy különlegessége is az aznapi előadásnak. Műsorvezető társam és a stúdión kívül is nagyszerű barátom, Demcsák Zsuzsa részben orosházi, a nagyszülei ott is élnek. Nagyon szeretem Zsuzsát, tényleg az életem része ez a tündéri hölgy, ezért különös szeretettel megyek önökhöz és meg is látogatom a Demcsák famíliát!
Milyen vidékeket járhatunk be az est során?
Beutazzuk a Földet Észak-Koreától Ausztráliáig, Amerikától Fekete-Afrikáig az egész világot, mind az öt földrészt és hazánkat is. Eljutunk a világ legzártabb diktatúrájába, megmutatom a föld legidiótább diktátorát, a csernobili halott várost, fekete Afrika szépségeit és nyomorát.
Hogyan „botlik” bele az emberi sorsokba? Hogyan derül ki, melyik történetben van „sok”?

A népszerű riporter a sivatag után Orosházára is ellátogat
A népszerű riporter a sivatag után Orosházára is ellátogat
Minden tizedik történetem szól csak valamilyen veszélyes helyszín bemutatásáról, mégis, sokan a veszély riporterének tartanak. Én inkább civil riporternek vallom magam, aki meg akarja mutatni a nézőinek – olvasóinak, hallgatóinak – hogy milyen nagyszerű is az élet és mekkora hétköznapi hősök élnek közöttünk.
Milyen tulajdonságai kell, hogy legyenek a riporternek, aki vonzza az ilyen történeteket?
Szeresse az embereket!
Hogyan dolgozza fel ezeket a sorsokat, helyzeteket, tragédiákat?
Mindig, csak és kizárólag a pozitív töltetet, az erőt, a megoldást keresem és mutatom be. Hősöket, példaképeket akarok állítani a magyar emberek elé. Annyi értéktelen celebet mutattunk már be mi, újságírók Magyarországnak. Én alternatívát szeretnék nyújtani, hogy lássuk: nem feltétlenül az a legnagyobb sztár, aki minden nap a bulvárlapok címoldalán tündököl!
A családja mennyit lát ebből: azon kívül, hogy sokat utazik, távol van, stb.,? Hogyan választja szét a két világot?
Mindenem a családom és nem vagyok tőlük többet távol, mint az a kőműves, aki vidéken kap munkát. Családom támogatása nélkül mindenesetre nem menne mindez.
A védjegyévé vált sapkája mennyire tudatos fogás? Hogy lett azzá?
Véletlen, és nincs különösebb oka. Van hajam, nem hiányzik a fél fejem, viszont sokan kérdeznek erről. Nem baj, ugyanis mellette el tudom mondani mindazt, ami nekem fontos, ami fentebb olvasható!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.