- hirdetés -

Húsvét vasárnapja már a pihenésé, de addig nincs megállás a Luciferben. Csütörtök – péntek – szombat – minden napra jut sztárvendég!
Április elseje a tréfálkozás napja de a hazai klubélet legismertebb és legnagyobb alakja, Bárány Attila soha nem viccelt a Lucifer közönségével, csütörtök éjjel ő lesz a sztárvendég! A Rádió 1 Disco’s Hit műsorvezetője idén még csak először, de nem utoljára lép fel Orosházán. Ezt a bulit akár az iskolai szünet nyitóbulijának is nevezhetnénk, hiszen pénteken már nem kell korán kelni a diákoknak. A nagyteremben a sztárvendég mellett Dj Kohary házigazdáskodik, a kisteremben pedig Dj Dandee játssza a retrókat hajnalig.

Három nap, három eszméletlen nagy pörgés
Három nap, három eszméletlen nagy pörgés
Április másodikán pénteken, az ország egyik legaktívabb és legjobb remixer párosa, a Flamemakers hozza el jobbnál-jobb munkáit a Lucifer Dj pultjába. Mint azt már idén februárban is megtette a két lemezlovas-producer, most is egy exkluzív szettel örvendezteti meg közönségét. A nagyterem házigazdája ezen a napon is Dj Kohary, a kisteremben pedig Dj Ory retrózik. A narancssárgába öltözött Jagermeister hostesslányok promóciós ajándékokkal és welcome drinkkel várnak mindenkit.

Az OrosCafé.hu és a Lucifer közös játékán 3×2 db belépőt sorsolunk ki erre a napra.

A hét harmadik bulija szombat éjjel indul. Egy országos partysorozat érkezik Orosházára, ami a My Sweet Night nevet viseli. „Mindent a szemnek, semmit a kéznek” – ez lehet a buli szlogenje is, hiszen látványos olajbírkózás, fürdőruhás szépségverseny, 30 party-lány és 20 szexi táncoslány váltja egymást egész éjjel. A modern elektronikus tánczenéről a Playboy fashion Dj-k gondoskodnak: Dj Simon & Templar és Dj Load.
3-án szombaton a buli éjjelén 23 órától – 01 óráig akár egy igazi, 20 személyes luxuslimuzinnal is érkezhet bárki a My Sweet Night partyra. A telefonhívást a vendég, a fuvart a Lucifer állja! A limuzin a 06/30 589-78-76-os telefonszámon már most is előrendelhető. Nem kell hozzá 20 fős baráti társaság, akár már 2 vendégért is elhajózik a luxusautó Orosházán.

Rendeld meg a limuzint, és ingyen visz a Luciferbe
Rendeld meg a limuzint, és ingyen visz a Luciferbe
2010. 04. 01. csütörtök: sztárvendég Bárány Attila, resident Dj Kohary, oldschool terem: Dj Dandee
2010. 04. 02. péntek: sztárvendég Flamemakers, resident Dj Kohary, oldschool terem: Dj Ory, Jagermeister Swat promóció hostessekkel és ajándékokkal.
2010. 04 .03. szombat: My Sweet Nigth party, országos partysorozat, Dj Simon & Templar, Dj Load
http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.