- hirdetés -

A Balassagyarmatot is legyőzte a férfi kézilabda csapat.
Balassagyarmat – Orosházi FKSE 25 – 29 (11 – 14)
NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda mérkőzés, Balassagyarmat
Vezette: Bona, Miskei

Orosháza: KOVÁCS R. – Balda 4, Országh, Dunkl 5, KOVÁCS A. 6, Berta 2, KARDOS 3. Csere: Herjeczki (kapus) RAFFAI 3, DUKIC 3, Bajusz, Varga, Kósa 2, Ambrus 1.

Az ellenfél legjobb dobói: Stéhli 7, Ulics 6, Kovács 5.
Kiállítások: 6 perc ill. 14 perc. Hétméteresek: 2/1 ill. 2/0.
A fiúknál egyszerű a képlet: ha fel akarnak jutni az NB I-be, minden meccsüket meg kell nyerni. Az aktuális ellenfélhez ezúttal északra kellett utazni. Gyorsan tudatosítottuk velük, hogy ki az esélyese az összecsapásnak, hiszen a 10 percben már 5 góllal vittünk (1-6). Azonban a gyarmatiak nem adták fel, fokozatosan dolgozták le a hátrányt (20. perc 6-9) Azonban az egyenlítés közelébe egy pillanatra nem kerültek, erről gondoskodott a határozott és kemény védőfalunk.
A második félidő elejébe kicsit belealudtak az orosházi fiúk, így feljöttek egy gólra a hazaiak (14-15). Ez ébresztőként hatott a mieinkre, akik azonnal 4 góllal jelezték, hogy ki az úr a pályán (38. perc 14-19). Az ellenfél erőn felül teljesített, nagyon meghajtották a mieinket, de egyenlíteni nem tudtak.
A csapat ezen az estén teljesen egy hullámhosszon volt. Kiemelkedően hatékony volt a védelem, mely főleg az emberhátrányos helyzetekben jött jól. Minden csapatrészben jobbak voltunk, teljesen megérdemelt a győzelem.
Füzesi Ferenc: – A nagyon szépen összehangolt csapatmunkának köszönhető a győzelem.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.