- hirdetés -

Pénteken Bruckmann Balázs keveri a zenéket, szombaton pedig te is mikrofont ragadhatsz és énekelheted kedvenc slágereid a karaoke showban.
Március 19-én pénteken egy igazi országos sztár jön el az orosházi Luciferbe, hiszen Bruckmann Balázs nem csak lemezlovasként és producerként ismert, hanem a tévéből is.

Talán nem is olyan sokan tudják, hogy Dj Bruckmann a zenei pályán jóval régebb óta tevékenykedik, minthogy bekerült volna a Barátok közt című tévés szappanoperába. Több neves hazai Dj-vel működött már együtt, többek között Náksi Attilával, Brunner Zsolttal és Dj Newl is jelentetett meg vele közös munkát.
Klubslágerré nőtte ki magát a Viva Club Rotation főcímdala is, ami Dj Sterbinszkyvel való együttműködés eredménye. Most pénteken éjféltől pedig a Lucifer nagytermének sztárvendége lesz Dj Bruckmann.
A kisteremben a megszokott retró várja a vendégeket. A legismertebb és legtáncolhatóbb oldschool lemezeket ezúttal a stílus egyik legjobbja, Dj Berry pörgeti.
2010. március 19 .péntek: sztárvendég Dj Bruckmann, házigazda Dj Kohary, retróterem: Dj Berry
——————————–
Március 20-án szombaton Dj Funkface vezényli azt a Karaoke-showt ami egyben kívánságműsor is. A karaoke blokkok között pörögnek a 90-es évektől napjainkig a legismertebb R&B és funky slágerek, a házibulizenék és az újabb dance muzsikák!
2010. március 20. szombat: házigazda Dj Funkface
http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

http://luciferpub.hu/

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.