- hirdetés -

A felnőtt férfi kézicsapat nem játszott tökéletesen.
Ceglédi KK – Orosházi FKSE 24 – 20 (15 – 10)
NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda mérkőzés, Cegléd, 400 néző
Vezette: Hargitai, Palkovits

Orosháza: Kovács R. – Kardos 7, Berta 3, Raffai, Kósa 1, Balda 3, Varga. Csere: Szikora, Herjeczki (kapus) Kovács A., Bajusz, Dunkl, Dukic 1, Országh 4.
Az ellenfél legjobb dobói: Dengi 7, Tóth 6
Kiállítások: 18 perc ill. 14 perc Hétméteresek 0/0 ill. 3/2.
Győzelmi esélyekkel utazott a listavezető Orosháza Ceglédre. Mindenki bízott benne, hogy a győzelmi sorozat folytatódik.
A hazaiak azonban saját fegyverünket fordították ellenünk, agresszív nyitott védekezéssel kezdtek, és ennek nem találtuk az ellenszerét. A támadásaink állandóan elakadtak a falban, sokszor teljesen lehetetlen helyzetekből is kapura lőttünk, ami nem vezethetett eredményre. A ceglédiek beállósát pedig egyszerűen képtelenek voltunk levédekezni, amint labdához jutott, eldőlt a falba, amiért szabaddobást ítéltek vagy kiállítást kaptunk érte. Folyamatosan a Cegléd vezetett 3-4 góllal, egyszerűen semmi nem jött be a mi oldalunkon.
A második félidőre kicsit összeszedte magát csapatunk, és megkezdte a felzárkózást, de mindig a lendület csúcspontján szólalt meg a bírók sípja, és kaptunk kiállítást. A küzdelem dominált, de semmi nem jött össze ezen az estén. Görcsösen akartak a srácok, és ez rengeteg hibához vezetett.
A bírók nem mértek egyenlő mércével, a végjátékban, mikor már minden eldőlt, akkor kozmetikáztak a kiállításokkal: a hazaiak az utolsó 50 másodpercben kerültek hármas emberhátrányba. Ám nem lenne illendő mindent a játékvezetőkre fogni, hiszen a csapat ezen az estén tudása alatt játszott.
Füzesi Ferenc: – Dekoncentrált védekezés, dekoncentrált támadás. Csak vereség lehetett a vége.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.