- hirdetés -

A hosszú hétvége miatt szombaton szünnapot tart a környék legnagyobb szórakozóhelye, de pénteken és vasárnap Bomba nagy bulit tartanak.
Ezen a hétvégén az orosházi Luciferben szombaton nem, de pénteken és vasárnap teljes gőzzel pörögnek a lemezjátszók és a robotlámpák.

A pénteki buli a megszokott módon zajlik: a nagyteremben a legfrissebb elektronikus tánczenék, a kisteremben pedig a leismertebb magyar és külföldi slágerek szólnak az elmúlt évtizedekből.
A Bomba energiaital egész éjjel akciós áron kapható, az ital mellé pedig a Bomba hostesslányai cserébe még promóciós ajándékokkal is kedveskednek! A nagyteremben Dj Kohary, a kisteremben pedig Dj Ory házigazdáskodik.
2010. március 12. péntek
Bomba! Megaparty hostesslányokkal és ajándékokkal, Dj Kohary, Dj Ory.
————————————-
A szombati pihenő után vasárnap újra beindul a nyüzsgés, hiszen a Friskysound és a JustMusic.fm sztárjai, James Grow és Neck dübörögteti meg a hangfalakat az általuk képviselt stílus -progressive tech-house, minimal- legjobbjaival.
A házigazda Dj Kohary vendége lesz még megyénk egyik legjobb elektronikus tánczenei Dj-je, Szeka.
A pénteki bulihoz hasonlóan ezen az éjszakán is üzemel a kisterem, ahol Dj Berry varázsolja elő a legismertebb retrókat, amik természetesen bakelitről szólnak!
Egész éjjel Bomba energiaital akció!
2010. március 14. vasárnap
Tech House Sunday, Friskysound/JustMusic.fm sztárvendégek: James Grow, Neck, Szeka, Dj Kohary
Meglepetés italakció!
http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.