- hirdetés -

Fekete Péter, a Békés Megyei Jókai Színház igazgatója a Magyar Teátrum havilap márciusi számában praktikus, mégis emelkedett ötlettel állt elő. A szülőknek javasolja, hogy gyermekeik kedvenc pedagógusának rendeljék meg a színes színházi újságot.
Megjelent a Magyar Teátrum második évfolyamának harmadik, márciusi száma. A Magyar Teátrumi Társaság 16 oldalas, színes havilapja megvásárolható az ország szinte valamennyi újságosstandján, és kilenc vidéki nagyváros színházában (Sopron, Győr, Székesfehérvár, Veszprém, Zalaegerszeg, Kecskemét, Szolnok, Debrecen, Békéscsaba).

A márciusi címlap
A márciusi címlap
A Magyar Teátrumban főleg a lapot alapító kilenc vidéki teátrum életéről olvashatnak, de találhatnak benne fővárosi és határon túli színházakról, színházi művészekről szóló írásokat is.
A címlapon induló Rivalda rovatban ezúttal a Békés Megyei Jókai Színházban játszó Pindroch Csabával készült interjú. A Premier rovatban a debreceni Csokonai Színház legújabb bemutatójáról, Shakespeare A makrancos hölgy avagy a hárpia  megzabolázása című vígjátékáról olvashatnak. Törőcsik Mari Soós Imre születése évfordulója alkalmából megfogalmazott gondolatait is megismerhetik.
Németh Kristóf színművésznek, egy népszerű tévésorozat egyik főszereplőjének színházi munkájáról a lap 6. oldalán tájékozódhatnak. Továbbá Rusznyák Gábor rendező mesél a Szentivánéji álom kecskeméti Katona József Színházban készülő bemutatójáról.


A március 8-án kezdődő debreceni DESZKA Fesztivál programját is megtalálják a lapban.

A részleteket és a korábbi lapszámokat itt találják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.