- hirdetés -

Az első félidőben már kettővel vitt az ellenfél, a másodikban azonban sikerült ikszre menteni a meccset.
Orosháza FC – Monor SE 2 – 2 (0 – 2)
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés, Orosháza, Mátrai Stadion, 300 néző.
Vezette: Szűcs G. ( Tamás R., Szvetnyik B. )

Orosháza: Bordás – Balogh, Futaki, Kerepeczki, Szabó N. – Pardi ( Szűcs D. 60. perc), Baranyai, Retek – Buza, Lupsa, Pálinkó ( Gácsi 70. perc)
Edző: Kvasznovszky József

Monor: Mezei – Élő, Kinder, Gálhidi, Juhász – Balázs, Mészáros ( Papp K. 76. perc), Morauszki, Bán (Herbály 89. perc), Farkas, Csikós (Cselőtei 90. perc)
Vezetőedző: Erős Károly

Nagy várakozás előzte meg a találkozót, hiszen több mint három hónapos téli pihenő után folytatódott az NB III-as labdarúgó bajnokság. Csapatunk az első helyről várta a sereghajtót. Az ilyen mérkőzésekre mondják a szurkolók, hogy fix 1-es. Természetesen a Monor nem feltartott kézzel jött Orosházára és az első félidőben alaposan meglepte az OFC-t.
A 12. percben mintegy 24 méterről végezhetett el szabadrúgást Balázs Tibor, a monoriak játékosa. Lövése a sorfalon irányt változtatva jutott az orosházi kapu jobb alsó sarkába (0-1)
A 15. percben Pálinkó labdáját Baranyai lőtte éles szögből a kapu mellé. Csapatunk játékát a mérkőzés ezen szakaszában kevés mozgás és ötlettelen játék jellemezte.
A 29. percben Pálinkó került helyzetbe, de kivárt a lövéssel és a védők szögletre mentettek.
A 35. percben Farkas átadását Mészáros lőtte nagy helyzetben Bordás kapusba.
A 44. percben jött az újabb hidegzuhany az amúgy is csípős hideg délutánon. Farkas Norbert kapott remek labdát és a kapujából kifutó Bordás mellett gurított az üres kapuba (0-2)

Baranyainak kulcsszerep jutott a meccsen (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
Baranyainak kulcsszerep jutott a meccsen (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
A második félidőre egy átszellemült Orosháza futott ki a pályára. A 47. percben Pardi remek labdával szöktette Baranyait, a nyurga csatárt csak szabálytalanság árán tudták szerelni a védők a 16-oson belül, 11-es! Ennek következtében a 49.percben Kerepeczki higgadtan gurította a labdát a kapu bal alsó sarkába (1-2)
Továbbra is lendületben maradt a hazai csapat. Az 55. percben egy jobb oldali beadást a hosszú oldalon érkező Baranyai lőtte kapura, a labda felpattant a kapu előtt és Mező kapus csak beljebb tudta ütni a labdát (2-2)
Ezekben a percekben csapatunk birtokolta többet a labdát és fél órája maradt a győzelem megszerzésére. Több gólszerzési lehetőség adódott a sárga-feketék előtt, de Futaki és Szabó Norbert fejese is elkerülte a vendégek kapuját.
Csapatunk az első félidei álmos játéka után a második játékrészben mutatott lelkesedéséért dicsérhető.
Kvasznovszky József: – Lélektelen és lagymatag első félidei játéka után a második játékrészben felpörgette a játékot a csapat, de az egyenlítés után nem tudta feltenni az i-re a pontot.
Erős Károly: – Mérkőzés előtt kiegyeztem volna a döntetlennel, így utólag nem vagyok teljesen elégedett. A hazai büntető véleményes volt.

Az Orosháza FC következő mérkőzése március 14-én Dabason lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.