- hirdetés -

Pénteken forog majd a kamera, és ha szerencséd van, benne leszel a tévében. Szombaton pedig a nőké a főszerep: a belépő árát levásárolhatják a pultnál.
Tavaly már járt itt, 2010. március 5-én pedig újra a Luciferben forgat a Viva Tv és az ország legjobb klubjait bemutató műsor, a Club Rotation stábja. Most péntek éjjel az elmaradt decemberi Viva Party egyik bónusz éjszakája lesz, a következő Club Rotation buli pedig nyár végén várható.

A nagyterem sztárvendége hazánk egyik legismertebb lemezlovasa, Dj Newl, a házigazda pedig Dj Kohary. A kisteremben az elmúlt évtizedek külföldi és magyar slágereit Dj Ory játssza majd. Ballantine’s italakció és kék ruhás Ballantine’s hostesslányok várnak mindenkit, akiktől promóciós ajándékokat lehet beszerezni a pultnál kapott kuponokért cserébe. A tévés felvétel körülbelül két hét múlva hétvégén kerül adásba a Viva Tv-n.
2010. március 5. péntek: VIVA CLUB ROTATION PARTY
sztárvendég: Dj Newl, resident: Dj Kohary, kisterem: Dj Ory
Ballantine’s italakció hostesslányokkal és ajándékokkal!
————————————————–
100306_lucifer_flyerMárcius 6-án, szombaton a Lucifer előre hozza a nőnapot és minden hölgyet egy 500 forintos kuponnal ajándékoz meg belépéskor. A kupon a pultnál bármilyen italra beváltható, tehát a belépő ára így 100 százalékban lefogyasztható!
A legjobb dance zenékről Dj Funkface gondoskodik.
2010. március 6. szombat: WOMEN’S DAY PARTY
resident: Dj Funkface – meglepetés italakció!
http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.