- hirdetés -

Szombat reggel fejlesztés miatt 30 percre leáll az OrosCafé.hu. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy nehéz lesz ilyen sokáig nélkülözni minket, így ajánlunk pár programot erre az időre.
A leállás oka, hogy partnerünk, az OrosNet újabb fejlesztést hajt végre. Ebben a 30 percben 2 db DELL szervert helyeznek üzembe, ugyanis hamarosan saját jogú domainregisztrátorok lesznek – Orosházán elsőként. Ez a fejlesztés emellett szolgálja még a biztonságosabb és gyorsabb kiszolgálást az OrosNet teljes hálózatán.
A fejlesztéshez azonban le kell állnunk nekünk is, de csupán fél órára: szombaton 6:30-tól 7 óráig. Nézzük, mit csinálhatnak a 7/24-ben OrosCafén függők!
A tv2 műsorán éppen a Kenguk és a Bajkeverő majmok című gyerekműsor lesz. Akik komolyabb kikapcsolódásra vágynak, azok helyettünk nézhetik például a National Geographic Channelt, ahol a Különleges építmények című ismeretterjesztő sorozat geotermikus erőkről szóló részének második felét élvezhetik leállásunk 30 percében.
A német adásra vágyók a Deutsche Wellén az Ember és politikát nézhetik, a franciául tudók pedig a TV5-ön az Afrikai híradóval üthetik el idejüket szombaton reggel 6:30-tól 7 óráig.
Vagy inkább aludjon… De utána természetesen irány az OrosCafé!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.