- hirdetés -

Az OrosCafén ezután nem csak írni és olvasni, hanem értékelni is tudják a cikkeinkhez érkező hozzászólásokat.Olvasóink  növekvő aktivitását mi sem bizonyítja jobban, mint a legtöbbet kommentelt írások listájában lévő értékek. Egyre gyakrabban haladják meg a 40-50-et. Bár az OrosCafé.hu hangulata – többek közt éppen önök miatt – remek, a sok értékes megjegyzés közé a vita hevében néha becsúszik egy-egy olyan hozzászólás, amelyikről nem sokunknak jut eszébe az „építő jellegű” kifejezés.
Úgy gondoltuk, döntsék el elsősorban önök, mi az, amit szívesen olvasnak, mi az, amit nem. A kommentek alatt lévő egyértelmű ikonokra kattintva értékelhetnek egy-egy hozzászólást.
A túl sok olvasó által értéktelennek minősített kommentet mától elhalványítjuk, helyette az „ezt a hozzászólást olvasóink nem sokra értékelték, ezért elrejtettük” tájékoztató szöveg jelenik majd meg. Aki mégis kíváncsi rá, az egyetlen kattintással elő tudja hozni. A sokak által értékesnek ítélt hozzászólásoknál szintén jelezzük a tényt.
A felhasználási feltételeinkben megfogalmazott elvekbe ütköző hozzászólásokat természetesen ezután is kimoderáljuk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.