- hirdetés -

Kutyák, akik szerető gazdára várnak.Kutyák, akik jobb sorsot érdemelnek. Segíthet rajtuk!

Szilveszterkor szökhetett el – hazakerült

Ideiglenes befogadóknál várta gazdája jelentkezését ez a nagyon kedves, aranyos, 6-7 éves német juhász kan kutya. Lehet, hogy még szilveszterkor csavargott el otthonról. Jó állapotban volt, a szőre is ápolt, a macskákat nem tűri.
Nagy örömünkre oldalunkon meglátta a gazdája, és jelentkezett is érte, így már újra otthon őrzi a házat.

Szófogadó, de macskát nem tűrő német juhász
Szófogadó, de macskát nem tűrő német juhász

Kóla a Gyártelep utcai talált kutya

Kóla fiatal, nagyon barátságos szuka kutya. A Gyártelep utca lakatlan végén találtuk, alig látszott ki a nagy gazból. Nem tudni hogyan került oda, kitették, elszökött?! Kedves, szófogadó, vidám kutyus. Szeret futkározni, de a hívó szóra azonnal rohan egy kis simogatásért. Más kutyákkal is remekül elvan.

Kólának minden porcikája mozgásra termett
Kólának minden porcikája mozgásra termett

Tacsika

Keressük régi vagy új gazdáját, ennek a szomorú, keverék tacsi kan kutyának. Reméljük visszaveszik otthonra, vagy egy új szerető gazdi mellett élhet tovább – boldogabban, mint most.

100126_Tacsika_kutya
A tekintetével a gazdi után sóvárog

Lala, a patkányvadász

Lala öt éves, tacskó jellegű kan kutya. Hetyke kis legény, tele önbizalommal, tettvággyal, naphosszat csak patkányok és egerek után kutat. Gazdára talált, de négy nap után visszahozták, mivel nem tudta megkülönböztetni, hogy patkány, vagy csirke szalad-e előtte: ő bizony reptében kapta el, és nem volt kegyelem. Új gazdáját hiába kértük, hogy tanítsa Lalát, hogy mit szabad, és mit nem, hajthatatlan volt, ő a csirkéket sajnálta, mi meg Lalát. Eleven, jó házőrző, megbízható kutya és kis foglalkozással még tanítható is.

100126_lala_kutya
Lala eleven, jó házőrző, megbízható kutya

Brúnó, a fiatal fiú

Brúnó 10 hónapos, egészséges, parazitamentesített, puha, ápolt szőrű, gyönyörűséges kan kutya! Brúnó briard ősökkel rendelkezhet. Kedves, még kicsit neveletlen, de jó alapokkal rendelkező kutya! Lakásban is tartható, nem rombol, szobatiszta, de a kertet, a sok mozgást szereti igazán.

Brúnó szobatiszta, de igazán kint szeret szaladgálni
Brúnó szobatiszta, de igazán kint szeret szaladgálni

Ha érdekli önt valamelyik kutya, nézzen szét a Szikhát Kutyamenhely honlapján.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.