- hirdetés -

Emlékezünk a mögöttünk hagyott évre SanFranciscoBeat, Andrewboy, Kühl és Jankec segítségével.

2009 utolsó hétfőjén, december 28-án a Luciferbe látogat a hazai progressive, electro és tech house legjelesebb képviselői közül SanFranciscoBeat, Andrewboy, Kühl és Jankec. Ezek az egyébként önmagukban is közönségcsalogató nevek a garancia arra, hogy a felsorolt műfajok kedvelői a lehető legigényesebb műsort kapják.

Az In memoriam 2009 party elnevezés az idei évre való visszaemlékezésre utal. A tech house megszállottja, SanFranciscoBeat, fiatal kora ellenére igen nagy rajongótáborral rendelkezik. Ez talán annak is köszönhető, hogy egyike azoknak, akik a fellépésük első percétől az utolsóig együtt tombolnak a közönséggel.

Andrewboy 2000-ben a világ egyik legrangosabb Dj-versenyén a DMC-n második helyezést ért el, később pedig a Pepsi tehetségkutató versenyén a Dj mix kategóriában 600 nevező közül az első helyig jutott. Jelenleg az ország egyik legismertebb klubjának rezidense (Coronita Club).

Kühl már lassan 20 éve pörgeti a korongokat mint profi lemezlovas. A mai sztárvendégek közül ő az aki a legnagyobb zenei múlttal rendelkezik. Szerzőtársaival a kilencvenes években megteremtették a magyar progresszív zenei kultúra alapjait. Szintén az elmúlt évtizedben, ’97-ben fellépett a berlini Love Parade-en, később pedig már nem csak lemezlovasként, hanem a magyar kamion egyik szervezőjeként is.

Jankec főleg egyedi hangzásvilága miatt vált ismertté és sikeressé. A hozzá legközelebb álló stílus a tech house és a techno. A környék legnagyobb előszilveszteri partyjának rezidense a Lucifer állandó házigazdája, Dj Kohary lesz. Ezen az éjszakán a Ballantine’s kék ruhás hosstesslányai osztogatják a promóciós ajándékokat.

Időpont: 2009. december 28. hétfő: In memoriam 2009, előszilveszteri progressive party

Fellépő Dj-k: SanFranciscoBeat – Andrewboy – Kühl – Jankec, házigazda: Dj Kohary

Italakció: Ballantine’s akció egész éjjel

http://luciferpub.hu/

Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.