- hirdetés -

Köszöntsd egy új helyen az új évet! Sztárvendéggel vár mindenkit az orosházi Lucifer.

Szilveszter általában a soha be nem tartott fogadalmak éjjelét, és egyben az év legjobban várt buliját is jelenti. Az orosházi Lucifer első szilveszterére teljes erőbedobással készül: nem csak pezsgővel, hanem a környéken teljesen egyedülálló módon, sztárvendéggel köszönti az új évet.

Ez a sztárvendég pedig nem más mint az ország egyik legismertebb elektronikus tánczenei Dj-je: Andro. A nagyteremben Andro mellett Dj Kohary gondoskodik az igazi szilveszteri hangulatról. Ha valaki retróra vágyik, az a kisteremben megtalálja számításait hiszen Dj Ory nyitástól napkeltéig játssza az elmúlt évtizedek legismertebb magyar és külföldi slágereit.

Aki éjfélig a Lucifert választja, az kedvezményesen 1000 Ft-ért veheti meg a belépőjét, ráadásul a himnusz után egy ajándék pezsgővel is koccinthat! Minden belépő egyben tombola is, több értékes nyeremény mellett a fődíj egy 55cm-es LCD Tv.

A szilveszteri hangulatért a Dj-k mellett karneváli táncosok is felelnek, az est kiemelt akciója pedig Jack Daniel’s italakció lesz.

2010 igen pörgősen indul, hiszen a Lucifer legelső bulija január 2-án, szombaton lesz. Ezen a napon Dj Kohary pörgeti majd a legfrissebb modern tánczenéket. A szilveszteri karszalaggal január 2-án díjtalanul a belépés!

Időpont: 2009. december 31. Szilveszter

Sztárvendég: ANDRO, resident: Kohary, kisterem: Ory

Belépő: 1500 Ft , (éjfélig kedvezményesen 1000 Ft !)

Italakció: Jack Daniel’s italakció egész éjjel

http://luciferpub.hu/

Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.