- hirdetés -

Zene, zene, zene… A klasszikusoktól a folkrockig.

December 7-én, 18 órai kezdettel Hadobás Gergely csellista koncertje hallható Orosházán a Művészetek Házában.

December 8-án 18 órai kezdettel klarinétosok, fuvolisták muzsikálnak a Művészetek Házában.

Világjárók klubja lesz december 9-én 17 órakor  a Táncsics Gimnázium földrajzi előadójában. A rendezvénysorozat keretében Fehér Béláné, Fehér Béla, Mosolygó Miklós Svájc című előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

December 9-én 16.30-kor lesz a „Diákalkotások – Alkotó diákok” c. pályázat eredményhirdetése a művházban, a színházi előcsarnokban.

Szintén a Művészetek Házában, december 9-én 18 órai kezdettel Hegedűsök koncertje várja az érdeklődőket.

Micimackó bérlettel Bálint Ágnes: Mazsola zenés bábjátékát láthatják a Fabula Bábszínház előadásában december 10-én 9.15-kor, 10.30-kor és 14 órakor a Petőfi Művelődési Központban.

December 10-e még egy koncertet is tartogat a zenekedvelők számára: 18 órától Kezdő hegedűstől a végzősig címmel lesz koncert a Művészetek Házában.

December 11-én 18 órakor a Tücsök zenekar és társai lépnek fel, a helyszín ismét a Művészetek Háza.

Ráadás Karácsony – ezzel a címmel tart Rákász Gergely koncertorgonista hangversenyt december 11-én 18 órától a Petőfi Művelődési Központban.

December 11-én 20 órakor Rock Klub a PANKKK keretében a Petőfi Művelődési Központ kamaratermében. Fellépő zenekar: Dirty Slippers.

December 12-én 17 órakor Nagy Krisztina énekművész adventi koncertje hallható az Evangélikus templomban; ugyanezen a napon 18 órától pedig a PMK színház termében lép fel a Folkográfia.

December 12-én 16 órától nyílik Horváth János festőművész kiállítása az Amadeus Kávéházban, melyet január 15-ig tekinthetnek meg az érdeklődők. A kiállítást Kohut Béla nyitja meg.

December 13-a Karácsonyi játszóházat tartogat a gyerekek számára 12 órától. A játszóház keretein belül 15.30 órától Karácsonyi meglepetés címmel zenés mesejátékot tekinthetnek meg a gyerekek a Szegedi Miniszínház előadásában a Petőfi Művelődési Központ színházterem.

Időszaki kiállítások

A Városi Képtárban november 20-a és január 18-a között Pap Gyula fotóművész, festőművész és Hézső Ferenc Munkácsy Mihály-díjas festőművész kiállítása látható.

A Szántó Kovács János Múzeumban a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében a Művészeti átjáróház – Tárgyak másképp című kiállítás október 15-e és január 10-a között tekinthető meg. A kiállításban Pirer Katalin fotói láthatók.

A Művészetek Házában december 7-e és január 22-a között Képzőművészeti kiállítás látható.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.