- hirdetés -

A hosszú hétvége szám szerint három hatalmas bulit jelent. A három éjszaka csak gyengén fedi egymást mert  különböző zenei stílus dominál majd.

Csütörtökön olyan sztárvendéget köszönthetünk Andro személyében, aki 2006 végén első magyarként került fel a világ legrangosabb DJ listájára, a brit DJ MAG Top250-ébe. A fiatalembert 2005, majd 2006 legjobb hazai producerének, és az év hazai felfedezettjének választották.

ANDRO a Luciferben
ANDRO a Luciferben

Csak néhány erős külföldi név azok közül, akik játszották Andro zenéit, és ha az olvasónak csak egy is ismerősen cseng, már nem is kell több ajánló: Sasha, John Digweed, Deep Dish, Satoshi Tomiie, Paul van Dyk, Anthony Pappa, Nick Warren. A progresszív house és techno vonalat erősítve fellép még Dj Szeka (Szeged), a populárisabb modern tánczenékért pedig Dusan (Szeged) és DJ Kohary a felelős. A buli ideje alatt a Bomba! energiaital akciós áron kapható, a cég hostesslányaitól pedig beszerezhetők a promóciós ajándékok is.

Időpont: 2009. október 22. csütörtök, Progress Inside – Bomba Party; sztárvendég: Andro (~00:00 – 02:00) | Szeka, Dusan, Kohary

Akciók: Bomba energiaital akció egész éjjel

Belépő: 800 Ft

———————————-

Pénteken a már megszokott stílus, 2009 legfrissebb modern tánczenéi szólnak DJ Kohary lemezjátszóiból. Akinek nem jön be a csütörtöki erősebb vonal, az ezen a napon könnyebben táncra perdül. A party akciós itala a Kosher mézes ágyas meggy, ami 300 Ft-ba kerül.

Időpont: 2009. október 23. péntek, Kosher Party | Házigazda: Dj Kohary

Akciók: Kosher mézes ágyas meggy

Belépő: 800 Ft

———————————–

Érezd a ritmust, vedd át az ütemet
Érezd a ritmust, vedd át az ütemet

Jön a koktélok napja! Szombaton Dj Berry hozza el ismét a bakelitjeit és pörgeti az elmúlt évtizedek legismertebb házibulizenéit. A nem csak 20-as, 30-as korosztálynak hanem akár a 40-50-eseknek is szóló buli kiemelt itala a Bloody Brain minikoktél. A „véres agyvelő”-ként ismert rövid koktél málnaszirupból, Tequila-ból és Bailey’s-ből áll (ára: 400 Ft ).

A belépéskor minden hölgyvendég ajándék kupont kap, ami az italpultoknál egy 600 Ft-os Sex On The Beach koktélra váltható!

Időpont: 2009. október 24. Szombat, Saturday Retro Cocktail | Házigazda: Dj Berr

Belépő: 500 Ft

www.luciferpub.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.