- hirdetés -

Jól indított a Klubcsapatok Szuper Ligájában az Orosháza: 6-4-re nyertek a lányok.

A Tóth Kata, Végh Zsuzsanna, Ciurcui Melinda összeállítású fiatal együttes az SKST CSAD Hodonin (cseh) gárdáját fogadta kedden öt órától az Eötvös csarnokban.

Az Asztalitenisz Sportegyesület Orosháza rendezésében különleges sportcsemegében volt része annak a – sajnos csak – néhány nézőnek, akik szurkoltak az orosházi lányoknak. Izgalmas összecsapásokat, fantasztikus labdameneteket láthattunk. A három tehetség fegyelmezett, tudatos játékkal megmutatta: ott van a helyük a nemzetközi porondon.

Épp a nemzetközi szereplés, a rutin- és tapasztalatszerzés biztosítása érdekében nevezett az egyesület a rangos kupasorozatba, ahol kiváló ellenfelekkel találkoznak a csoportmérkőzések során. A rivális csapatokban a kínai légiósok mellett a nemzetközi élvonalba tartózó válogatottak, köztük többszörös Európa-bajnokok és helyezettek játszanak.

Alakul a jövő nagy csapata

Fel is adták a leckét a csehek, küzdöttek, hajtottak, csak úgy mint az orosháziak, Tóth Kata vezérletével. Küzdelmes, szoros meccseket vívtak, az igazi csapatmunka hozta meg a sikert – mondta el a találkozó után az OrosCafé.hu-nak Bogdánffy Csaba edző. Úgy fogalmazott: ez a hármas alakíthatja a jövő nagy orosházi asztalitenisz csapatát.

Mi pedig szurkoljunk nekik, megérdemlik. Aki igazi sportcsemegére vágyik, jöjjön el az orosházi asztaliteniszezők következő nemzetközi találkozóira:

Szeptember 29. – ASE Orosháza – Niederösterreich

December 01. – ASE Orosháza – Villach

A kezdési időpont mindkét mérkőzésen 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.