- hirdetés -

Hétfőtől újra beindult a nyári napközis gyermekfelügyelet az Orosházi Kórházban. A rendelőintézet harmadik emeleti nagytárgyalójában és előterében rendezték be a gyerek kuckót.Az elmúlt évek sikerére tekintettel 2018-ban is működik a nyári kórházi napközis gyermekfelügyelet. Június 25-e és augusztus 31-e között minden hétköznap, igazodva a kórház munkarendjéhez 6 és 18 óra között három szakképzett gyermekfelügyelő vigyáz a gyerekekre. A lurkókat elviszik játszótérre, meglátogatják a gyermekkönyvtár nyári programjait, de lesz gyopárosi fürdőzés is.

A lurkókat elviszik játszótérre és lesz gyopárosi fürdőzés is (Fotó: Orosházi Kórház)

A nyári napközis gyermekfelügyeletet a kórház dolgozói mellett külsősök is igénybe vehetik. A gyerekeknek ebédet biztosítunk. A kórház konyhája – amennyiben a szülő azt előre jelzi – az ételallergiás gyermekeknek is elkészíti a megfelelő diétás ebédet.

Amennyiben valaki igénybe kívánja venni a nyári napközis gyermekfelügyeletet, jelezze azt az ápolási titkárságon a rendelőintézet harmadik emeletén. A szolgáltatás igénybevételének feltétele egy szülő által aláírt igazolás, miszerint a gyermeknek nincs fertőző betegsége, közösségbe mehet. A kórház dolgozói kérik a szülőket, hogy gyermekük részére készítsenek össze tisztasági csomagot.

A felügyeletről bővebb tájékoztatást a kórház ápolási igazgatásán kaphatnak Greksza Lászlóné ápolási igazgatótól. Telefon: +36 68 411-166/431-es mellék. A napközis gyermekfelügyelet térítési díjai: kórházi dolgozóknak 600 Ft/nap/fő, külsősöknek 1000 Ft/nap/fő. A nyári napközis gyermekfelügyelet nem azonos a néhány napja indult gyermekmegőrzővel, ami a kórház földszintjén működik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.