- hirdetés -

Május 14-én, Orosházán, két férfit állítottak elő a rendőrök. Mindkét esetben gépjárművel követtek el szabálytalanságot. 

Orosházán, a Zrínyi utcából, 2018. május 14-én, 14 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. A Békéscsabai Járásbíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől, így nincs jogosítványa, az alkoholszonda pedig pozitív értéket jelzett nála. Azért, mert eltiltás hatálya alatt vezetett, az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás is indul ellene.

Egy másik esetben az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 14-én előállítottak egy jármű önkényes elvételével gyanúsítható férfit. A 42 éves orosházi férfi korábban bérelt egy autót, de a bérleti díjat nem fizette és az autót többszöri felszólítás ellenére sem vitte vissza a tulajdonosnak. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták – tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.