- hirdetés -

A tavaszi napsütés után megérkezik Orosházára is a viharos időjárás az előrejelzések szerint.

Ma még élvezhetjük a tavaszi jó időt, azonban ez holnaptól várhatóan megváltozik, a levegő lehűl és esőre is számítanunk kell. 

Kedden a reggeli órákban már borult lesz az ég, a déli óráktól kezdve zivatar is kialakulhat. Az élénk északnyugati széllökések várhatóan 30 km/órásak lesznek. A hőmérséklet 15 és 23 fok között várható.

Április 25-én egészen 27 fokig emelkedhet a hőmérő higanyszála, ami várhatóan 12 fokra csökken. Csapadék nem várható, a szél 25 km/órásra csillapodik. 

A tavaszi napsütés után megérkezik Orosházára is a viharos időjárás (archív fotó)

Csütörtökön visszatérhet az esős időjárás, a nap időnként kisüthet. Maximum 27, minimum 14 fok valószínű az előrejelzések szerint. Időnként erős széllökések lehetnek, körülbelül 30 km/órásak. 

Április 27-én napos időre van kilátásunk, kevés csapadékra kell számítani. A legmagasabb hőmérséklet azonban az előrejelzések szerint 20 fok körül alakul, a minimum 12 Celsius fok lehet. A szél erőssége várhatóan 22 km/órás lesz. 

Szombaton egész nap borult lesz az ég, csapadékra is számíthatunk. A hőmérséklet 22 és 12 Celsius fok között alakul. Több-kevesebb időre kisüthet nap, a széllökések körülbelül 12 km/órásak lesznek.

Vasárnap zivatarra van kilátás, időnként erős széllökésekkel, sok csapadékkal. Legmagasabb várható hőmérséklet 24, még a legalacsonyabb 10 Celsius fok körül várható. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.