- hirdetés -

A hideg tavaszi kezdés után, a hőmérő higanyszálai egyre feljebb kúsznak. Azért ne tegyük még el a sálat és a sapkát, szükség lesz rájuk.

A mai hideg után alig várjuk a napsütéses tavaszi időjárást, ez még egy kicsit várat magára, de a fagyok fokozatosan alább hagynak az előrejelzések szerint.

Csütörtökön maximum +4 fokot mutat a hőmérő, a minimum -6 fok körül valószínű. Erős fagyra számíthatunk, körülbelül 15 km/h-s széllel.

Szombaton melegfront éri el térségünket, ami fejfájást okozhat az arra érzékenyeknek. (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Március 23-án a hőmérséklet melegedni kezd, az időjárás -3 és +6 fok között várható, a széllökések erőssége 9 km/h-ra csökkennek. Napközben elszórtan számíthatunk esőre, havas esőre is. 

Szombaton melegfront éri el térségünket, ami fejfájást okozhat az arra érzékenyeknek. A hőmérő higanyszála várhatóan +7 fokot mutat majd. Csapadék nem várható, a nap is kisüthet, gyengén felhős időre számíthatunk. 

Március 25-én erősen felhős, borult lesz az ég, viszont a várható legmagasabb hőmérséklet elérheti a +10 Celsius fokot is. Csapadék nem valószínű, a szélerősség  17 km/h-ra erősödik. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.