- hirdetés -

Rászoruló családok részére osztott ajándékcsomagot az önkormányzat  december 15-én, a rákóczitelepi Közösségi házban.

Ajándékcsomagokkal igyekezett segíteni Orosháza Önkormányzata a rákócszitelepi rászoruló családoknak.  A csomagok kiosztásában a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat is segítőkezet nyújtott. Fejes Róbertné alpolgármester személyesen adta át az elsősorban gyermekeknek összeállított csomagokat a megjelent szülőknek. Elmondta, az önkormányzat szívén viseli a nélkülözők sorsát, ezért gyermekenként egy-egy nylontáska édességgel, croissant-nal és más-más finomsággal próbáltak örömet szerezni sok család és gyermek számára.

Sokaknak okoztak örömet karácsony közeledtével (Fotó: Rosta Tibor)

– Nincs szívmelengetőbb annál, ha egy gyermek szeme csillog a boldogságtól, az ajándék okozta örömtől. Ezért gondoltunk elsősorban a gyermekekre, és töltöttük meg a táskákat olyan finomságokkal, amelyek a kicsik kedvencei. Hamarosan itt van a szeretet ünnepe, és reméljük, hogy ezzel a csomaggal sokaknak tudunk segíteni, esetleg egy kis terhet is leveszünk a vállukról – mondta Fejes Róbertné.

Sok mosolygós gyerkőc cipelte haza az édességekkel és egyéb finomságokkal megpakolt táskát. Összesen 68 csomagot állítottak össze a rászorulók számára, ennek nagy részét sikerült kiosztani.

Ne csüggedjen az sem, aki nem bírt megjelenni az eseményen. Munkanapokon a polgármesteri hivatal földszintjén, a 7-es számú irodában személyesen is átveheti csomagját.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.