- hirdetés -

A Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza (NEO) idén is cipősdoboz adománygyűjtést szervez. Nem az számít, mit tesznek bele, hanem hogy milyen szívvel.

A NEO szervezete közel 200 rászoruló családon segít. Karácsony környékén különösen fontos a munkájuk, hiszen sok helyen másképp nem kerülne ajándék a fa alá.

A lényeg, hogy egy üres cipősdobozt töltsünk meg jó állapotban lévő dolgokkal, például játékkal, könyvvel, vagy írószerrel.

Segítsünk, hogy a rászorulóknak is legyen ajándék a karácsonyfa alatt (Fotó: local.hu)

Az egyesület azt kéri, a becsomagolt dobozra mindenki írja rá, hány évesnek, illetve fiúnak vagy lánynak szánják az adományt. Ha több korosztálynak is megfelel vagy nem kimondottan lányos/fiús tárgyról van szó, akkor nem kell szétválogatni, majd a segítők megteszik.

Az adományokat a NEO székházában (Ady Endre utca 7.) várják december 11-ig, kedden 8-12 óra között, csütörtökön pedig 14-18 óráig.

Munkájukat mi is szeretnénk segíteni, így szerkesztőségünkben (Szabadság Tér 4-6., a Polgármesteri Hivatal udvara) is leadhatják cipősdobozba zárt szeretetüket hétfőtől péntekig, reggel 9-től délután 5 óráig. A nagylelkű adományokat szintén december 11-ig várjuk. Az összegyűlt ajándékokat személyesen visszük el a NEO szervezetének.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.