- hirdetés -

A 8. fordulóra került sor a hétvégén a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE feledtetve a nagyszénási fiaskót, magabiztos játékkal győzte le az egykor szebb napokat látott Mezőkovácsházi TE csapatát.

Tartott a mérkőzéstől  Czollner Gábor, az OMTK-ULE edzője. Mint a mester elmondta, hogy a kovácsháziak egy jó erőkből álló, magasabb osztálybeli rutinnal rendelkező alakulat, ellenük nem várható sétagalopp mérkőzés. Az orosházi mester aggályai részben beigazolódtak, hiszen az első játékrészben küzdelmes mérkőzés folyt a pályán, egy-egy góllal fűszerezve. a második félidőben rendezte sorait az ULE és magabiztos győzelem lett a mérkőzés vége.

Mezőkovácsházi TE – OMTK-ULE 1913      1 – 5          ( 1 – 1 )

Mezőkovácsháza, 90 néző. Vezette: Zahorán J. (Vida S., Hankó B.)

Mezőkovácsháza: Hargel – Holecz, László, Jenei, Bíró, Marofka (Farkas M.), Mittnacht (Megyeri), Sódar, Prókai, Tanner, Mag. Játékos-edző: Balázs József.

Orosháza: Marunák – Fejes (Harmati), Futaki, Elekes, Barna (Kasza), Szabó N., Deli, Kánya (Kolozsvári J.), Mucsi (Kolozsvári Cs.), Buza (Bogár), Sindel. Edző: Czollner Gábor.

Gólszerzők: Tanner (21.p.)  ill. Buza (9.p.), Mucsi (54.p.), Sindel (61.p.), Kasza (64.p., 82.p.)

A mérkőzés 64. percében a hazaiak játékosát, Bírót a játékvezető szövegelésért kiállította.

Czollner Gábor: – Nehéz mérkőzés alakult ki az első félidőben, de a második játékrészben újult lendülettel  fölényes győzelmet arattunk. A kiállítás felénk billentette a mérleg nyelvét.

Az OMTK-ULE 1913 csapata a 3. helyen áll a tabellán. Buzáék október 7-én a Lökösházát fogadják a Mátrai-stadionban. A találkozó kezdési ideje: 15 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.