- hirdetés -

Az Egységes Szociális Központ (ESZK) május 4-én rendezte meg a Vidám majálist, a Teréz utcai Platán Idősek Otthonában. Mintegy 250-en vettek részt a kulturális találkozón.

Az intézmény életében az év egyik legnagyobb rendezvényének számító Vidám majálist immár hatodik alkalommal rendezték meg csütörtökön. A kulturális találkozón az intézmény lakó és dolgozói mellett felléptek a vidéki szociális intézmények ellátottai és dolgozó is, többek között énekkel, jelenettel, verssel és prózával készültek a fellépők. A meghívottak mellett az ESZK telephelyei is képviseltették magukat különböző szórakoztató műsorszámokkal.

A műsorszámok is vidámak voltak (Fotó: Rajki Judit)
Vidám műsorszámok, lelkes előadók tolmácsolásában (Fotó: Rajki Judit)

A rendezvényen mintegy 250-en vettek részt, mely nagyon népszerű, és nemcsak kikapcsolódásra, szórakozásra nyújt alkalmat, hanem ismerkedésre más szociális intézmények lakóival, dolgozóival is.

Az Egységes Szociális Központ köszönetet mond a támogatóknak: Orosháza Város Önkormányzata, Segítő Gondoskodás Alapítvány, Antal László önkormányzati képviselő, Lehel utcai óvoda, Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft., Ilovszky Béláné.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.