- hirdetés -

Amikor megkérdeztem Klárit, ő volt-e a szerencsés, azt válaszolta: a szerencsés és a legboldogabb. Sejtette, hogy készül valamire Zoli, de a családtagok, barátok tartották a „titkot”. A különös szilveszterről meséltek, az esküvőt tavaszra tervezik.

Emlékezetes szilveszter – ezt kommentelte be az OrosCafé facebook oldalán Karkus Klára a városi szilveszterről szóló összefoglalónkhoz. Ha számára volt ily’ emlékezetes ez a szilveszter, felvettük vele a kapcsolatot, és rövid interjúra kértük. Párjával, Tábit Zoltánnal osztották meg gondolataikat a korántsem hétköznapi lánykérésről, mint ahogyan talán mindenkinek emlékezetes és különleges a sajátja.

Az „Igen” volt a legfontosabb

– Egy különleges meglepetéssel szerettem volna örömet szerezni Klárinak. Ez volt a gyűrű. Már csak a helyet és a megfelelő pillanatot kellett kitalálni. Romantikus vacsora kettesben, vagy kirándulás a kedvenc helyen… Ahogy teltek a napok, sorra vetettem el az ötleteket, míg meg nem láttam a szilveszteri utcabál plakátját. Tudtam, ez lesz az ideális hely és pillanat. Ország-világ előtt, az év utolsó perceiben, és ha sikerül, egy emlékezetes szilveszter és egy nagyon boldog új év kezdete – meséli Zoli, akitől megtudtuk, ezt követően indult a szervezés. Megszerezte DJ Kuky számát, egyeztetett vele (ezúton is köszönik Kukovecz Jánosnak), és már csak titokban kellett tartani.

Az ünnepi pillanat - hetek óta készült Zoli a meglepetés eljegyzésre (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Az ünnepi pillanat – hetek óta készült Zoli a meglepetés eljegyzésre (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Alig bírtam ki, hogy ne mondjam el a meglepetést, ami végül jól sikerült. Őszinte leszek, a gyűrű felhúzásakor nagyon remegett a kezem… Utána sokan gratuláltak, olyanok is, akiket nem ismerünk. Ez nagyon jól esett, de persze számomra az „Igen” volt a legfontosabb.

Kláritól megtudtuk, nyolc éve vannak együtt, és mint a nők többsége, ő is vágyott arra, megkérjék a kezét, de álmában sem gondolta, mindez ekkora közönség előtt történik meg.
– Sejtettem, hogy készül valami, hiszen ahogy kiértünk a térre, Zoli és a családtagok is furcsán viselkedtek. Ennek ellenére az utolsó pillanatig nem tudtam, miről is van szó. Azt hittem, a színpadra azért kell mennem, mert énekelni kell. Nagyon boldog voltam, amikor Zoli utánam jött, letérdelt és megkérte a kezem, elsírtam magam örömömben – emlékezik vissza Klári.

A fiatal orosházi pártól megtudtuk, a család és a barátok is nagyon örültek a különös lánykérésnek. Sokan gratuláltak már a főtéren is, és volt olyan is, aki megkereste őket a közösségi oldalon, hogy jelezze: öröm volt látni a boldogságunkat. Az esküvőt előreláthatóan tavaszra tervezik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.