- hirdetés -

Patyi  Anna arany, Bőte Dominik bronzérmet szerzett a szolnoki versenyen.

Szolnokon a Tiszavirág Arénában április 16-án rendezték a II. Rákóczi Ferenc Kupát, amely az idei évtől Bíber Pál Emlékverseny is egyben. Huszonhat klub csaknem százötven versenyzője vett részt az idei viadalon. A Kézdivásárhelyről érkezett judósokkal nemzetközivé vált megmérettetés messze felülmúlta a várakozásokat. Az Orosházi Judo Sportegyesület fiatal diák B és C korcsoportos versenyzői is tatamira léptek ezen a napon.

A diák C korcsoportban Patyi Anna a 40 kg-ban első helyen végzett. A fiúknál Bőte Dominik 27 kg-ban harmadik lett. A Diák B korcsoportban a 29 kg-osok versenyében Szűcs Roland a 4. helyen végzett, míg 38 kg-ban Németh Marcell az 5. helyet szerezte meg.

– Jól szervezett, eredményes versenyen vagyunk túl. Valamennyi versenyzőnk igyekezett a lehető legtöbbet kihozni magából. Az akaraterővel nem volt probléma, jó volt látni, hogy ezeknek a kis embereknek is óriási szívük van. Sok esetben ezzel tudták kompenzálni a technikai hibákat. Ez a verseny számukra jó felkészülési állomás volt a májusi országos diákolimpia döntőire – értékelte tanítványait Tóth Béla edző.

A csapatversenyben az Orosházi Judo Sportegyesület a 25 egyesület közül a 13. helyezést érte el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.