- hirdetés -

Az orosházi származású Kőrösi Norberttel, az ÉS Bisztró vezetőjével a főszerepben kreatív díjat nyert a budapesti Kempinski Hotel.

A Kreatív Online Video Award versenyén bemutatkozó film/PR film kategóriában nyert a Kempinski Hotel Corvinus Budapest kreatív díjat „Real life – Real people” című videójával. A főszereplő nem más, mint az orosházi származású Kőrösi Norbert, aki jelenleg az ÉS Bisztrót vezeti. A filmben épp azt mutatja meg, hogyan megy munkába – BMX-ével.

Kőrösi Norbert a forgatáson
Kőrösi Norbert a forgatáson

A főként Budapest utcáin játszódó történet nem nélkülöz kerékpáros, akrobatikus elemeket, de bemutatja azt is, milyen laza, mégis komoly főnök. A film alkotói Freddy Bosscher (Magyarországon élő holland filmes), Benkó Tamás és Nagy Zoltán (a Filmművészeti Egyetem rendezőszakos diákjai) voltak.

Az OVA-ra idén összesen 50 pályázat érkezett online szerkesztőségektől, szabadúszó videokészítőktől, reklámügynökségektől és hirdető cégektől. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest videója olyan cégeket előzött meg, mint az E.on energiaszolgáltató, a Neo Interactive ügynökség.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.