- hirdetés -

Ismét összeszedtük a következő napok programjait, szórakozási lehetőségekből most sem lesz hiány a városban. Ne üljön otthon Ön sem! Válasszon inkább élményként egy koncertet, egy bemutatót vagy egy jó edzést!

Extrém órák címen hirdet sportos délutánt a PMK az Árpád-kertben augusztus 5-én. 17 órától egy Extrém Bike Show-t (EBS) tekinthet meg a közönség, 17.30-tól pedig EBS bringasuli program várja a 6 éven felülieket. 18 órakor freestyle focival készülnek a szervezők, amelynek részeként lesz sportágbemutató, dekázó verseny és trükktanítás is, a programot 19 órától breakdance bemutató és párbaj zárja majd. A helyszínen sporttotót is kapnak majd a gyerekeket, amelynek helyes kitöltéséért apró ajándék is jár. A rendezvény ingyenes.

A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com)

Szintén augusztus 5-én, este 8 órától az orgonák éjszakájára várják az érdeklődőket az evangélikus templomban. A nyáresti orgonakoncerten Sebestyén Márta és Szamosi Szabolcs lép majd közönség elé. Az ingyenes rendezvény a Nyújtsd ki mennyből címet viseli.

Kép forrása: Sebestyén Márta hivatalos oldala

Augusztus 6-án 18 órakor ingyenes aerobik edzés vár minden mozogni vágyót a főtéren. A Fitt-tér programsorozat keretében ez alkalommal Pap Zsófi mozgatja meg a jelentkezőket.

Augusztus 6-án Operettgálára várnak minden érdeklődőt a nagymágocsi kastélyotthon parkjában, azaz a Károlyi kastélyparkban. A program részeként 18:30-tól nyílik meg a Képekbe zárt pillanatok című, Szőke Nikolett és Mihály János fényképész alkotásaiból álló kiállítás. 19:30 Nosztalgikus dallamok címen Liszi Melinda és Lévai Attila, a Jókai Színház művészei állnak színpadra, majd 20 órakor Kállay Bori és a Monarchia Operettszínház csillagai szórakoztatják a közönséget. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Kép forrása: Kállay Bori Rajongói Oldal Facebook

Augusztus 6-án, szombaton Cry Free koncertre várják az érdeklődőket a Pacsirta utcai Rock Klubban. A 10. ViharsaRock Fesztiválnak ez már az ötödik koncertje lesz. Az esemény 21 órakor veszi kezdetét.

Augusztus 7-én 18 órától csikung edzés vár minden mozgásszerető gyerekre és felnőttre a főtéren. A Fitt-tér rendezvényén ezúttal Fehérné Füle Márta oktató ajándékozza meg a megjelenteket a mozgás örömével.

Kiemelt kép: illusztráció (Forrás: pixabay.com)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.