- hirdetés -

Júliusban lesz a harmadik Sör-Virsli Fesztivál, a Fásy mulató, Rúzsa Magdi, a Bon-Bon és a Vastag testvérek is szórakoztatnak majd Gyopárosfürdőn. Mindezt ORSI virsliken is hirdetik.

A boltok polcain ott sorakoznak az ORSI virslik. Az orosházi Merian Foods Kft. üzemében készült termékeket ezúttal reklámra is használják. Számos csomagoláson, többféle ORSI virslin a Sör-Virsli Fesztivál hirdetésével találkozhatnak a vásárlók országszerte.

– Az ORSI virslit az egész országban jól ismerik és szeretik az emberek. Mivel ezeket a termékeket az összes nagyobb áruházláncban forgalmazzák, ezért rengeteg emberhez eljut majd a fesztivál híre – mondta Csizmadia Gergely. A Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója kedden vette át az első, fesztivállogóval ellátott termékeket a Meriannal. A fesztivál fő támogatóját képviselve Kovács Endre marketing és export értékesítési vezető adta át az egyedi csomagolású termékeket.

Tavaly több mint 8 ezer vendég volt három nap alatt, a virslis kampánytól azt remélik, hogy még többen eljönnek Orosházára.

Csizmadia Gergely (b) Kovács Endrétől vette át az első fesztivál logós virsliket (Fotó: Rajki Judit)
Csizmadia Gergely (b) Kovács Endrétől vette át az első fesztivál logós virsliket (Fotó: Rajki Judit)

A fesztivál július 11-13 között lesz Gyopárosfürdőn, a szervezők igyekeztek mindenki ízlését és igényét kiszolgálni. Pénteken kora estétől több órán át a Fásy mulató szórakoztatja a vendégeket, majd érkezik B. Tóth László régi retro zenékkel. Szombat este Rúzsa Magdi lesz a fő műsorszám, vasárnap pedig a Bon-Bon és a Vastag testvérek zenélnek. A fesztivál részletesebb programja itt található.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.